BALIKESİR / SINDIRGI - Gölcük Ortaokulu

Gölcük Ortaokulu

Adres
GÖLCÜK MAH. 5 EYLÜL CAD. GÖLCÜK ILKOKUL ORTAOKULU BLOK NO 62 SINDIRGI / BALIKESİR
Vizyon
Yılmadan, bıkmadan çalışarak akademik, sosyal ve kültürel bakımından Balıkesir’in en gözde okullarından biri olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda Milli Eğitiminin ilkelerine uygun olarak eğitim-öğretimi gerçekleştirmek, bütün öğrencilerin eğitilmesini ve öğrenmesini sağlamak, öğrencilerimizin kendi potansiyelleri doğrultusunda gelişmelerini, onların bilgili, becerikli, çevre ile bütünlesmiş, toplumun sosyal ve kültürel değerlerini benimsemis, içinde bulunduğu toplumu sosyal ve kültürel yönlerden etkileri olabilecek, kendine güvenen ve kendini gerçeklestirmis bireyler olarak yetismelerine ortam saglamak, ögrencilerimizin gelişimlerinde ailenin de eğitiminin önemli olduğunu bilerek ve öğrencilerimizin 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız
Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :Normal (Okulumuz İlkokul ile birlikte eğitim vermektedir. İstatistik bilgileri her iki kurum baz alınarak yazılmıştır.)
Ulaşım
Kasabamızdan Balıkesir ve Sındırgı´ya her sabah düzenli minübüs kalkmakta, öğle sonu dönüş yapmaktadır. Balıkesir ve Sındırgı merkezinde kalan öğretmenlerimiz özel araçlarıyla geliş gidiş yapmaktadır.
Servis Bilgisi
Mahalle Gölcük Mahallesi Sındırgı/Balıkesir
Balıkesir:43 KM Sındırgı:23 Km
2015/2016 TEOG İLÇE 3.LÜĞÜ 2016/2017 TEOG İLÇE 2.LİĞİ
Sportif Etkinlikler
Futbol, basketbol, Voleybol, Tenis, masa tenisi ve Çocuk Oyun alanları ile Çocuk Parkı bulunmaktadır.
Tübitak Bilim Fuarı 2014 Tübitak Bilim Fuarı 2016 Tübitak Bilim Fuarı 2019
Proje Çalışmaları
BİGEP, Kitap Kurdu Projesi, Bengi Projesi, Beslenme Dostuyuz Projesi, İlk yardım öğren,yaşama şans ver projesi, GezinTwinner projesi, Ela ile Lale projesi.